Beoordelingen Foto Anneke Verbakel

Op deze pagina leest u de reviews van bezoekers en klanten van Foto Anneke Verbakel in Berkel en Rodenrijs die op de website www.allebedrijvenin.nl staan. Er zijn 5 reviews over Foto Anneke Verbakel gedeeld. Foto Anneke Verbakel in Berkel en Rodenrijs wordt door bezoekers en klanten beoordeeld met een 8,1. 

Reviews over: Foto Anneke Verbakel op www.allebedrijvenin.nl


8,0 
Nancy en Frank 
 
16 juni
03 oktober 2012 om 12:57

Na ons eerste kennismakingsgesprek, wisten we gelijk dat we Anneke wilde als fotograaf voor onze bruidsreportage. Ze vond onze speciale wensen (we wilden geen standaard reportage) geen enkel probleem. Het voelde meteen goed, dus hebben wij haar de opdracht gegeven.

Op 16 juni 2012 was het dan zover en Anneke schoot er op los. Ze was erg behulpzaam en gaf vriendelijke instructies aan iedereen en ook aan ons.

De foto's zijn uiteindelijk prachtig geworden!! Wij raden iedereen aan om met Anneke in zee te gaan, als je een goede, professionele en betrouwbare fotograaf zoekt. En daarbij is het ook nog eens betaalbaar, wat toch mooi meegenomen is.

Nancy & Frank

Pluspunten: professioneel, vriendelijk, betaalbaar,
Verbeterpunten: geen


 

Bruidsreportage in Rijswijk
28 september 2012 om 11:20 

Op 16 mei 2012 heeft Anneke foto's gemaakt op onze trouwdag. Een paar weken vooraf hebben wij elkaar ontmoet en het programma doorgesproken en afgestemd wat wij leuk vinden en wat niet. Daarbij kwam Anneke al gelijk heel zelfverzekerd over en liet blijken dat zij veel ervaring heeft. Dit gaf ons een goed gevoel en wij wisten toen al gelijk dat het goed zat.

Op de dag zelf hebben wij trouwfoto's gemaakt in Clingendael. Anneke nam daarin goed de leiding en had creatieve ideeën. Anneke heeft ook het bruidsmeisje daarin goed betrokken. Op de rest van de dag heeft Anneke op onopvallende wijze schitterende en leuke foto's gemaakt van ons en van het gezelschap.
Zoals afgesproken had Anneke binnen de afgesproken termijn ons fotoboek af.
Het resultaat is prachtig en voldoet zeker aan de verwachtingen.Ook de bewerking van een aantal foto's in het fotoboek zijn geweldig.
Wij zijn zeer blij met de foto's


Anneke, heel erg bedankt voor de foto's. Wij zijn er zeer tevreden over.

Johan en Elise

Pluspunten: creatief, veel ervaring.


8,3  
Rob
Helemaal top!!!
27 september 2012 om 17:10

Op 18 mei 2012 heeft Anneke onze foto's gemaakt.
Nadat wij enkele weken voor de bruiloft al onze wensen hadden doorgesproken en ons album hadden uitgekozen wisten wij al dat wij de juiste fotograaf hadden om onze dag vast te leggen. Niet alleen dacht ze mee over de invulling van de reportage maar aan de hele dag want wie kan je betere tips geven over de dagplanning dan iemand die al honderden bruiloften heeft meegemaakt.

Onze grote dag was in Bergen op Zoom en die afstand was voor Anneke geen enkel
probleem.

Op de grote dag hebben wij geen enkel moment na hoeven te denken over foto's.
Ten alle tijden werden we gecoacht over hoe we moesten staan en tot kleine details als haren die voor het gezicht waaien aan toe hield ze in de gaten en alles met een glimlach.
Na ongeveer 4 weken hadden wij ons album al (van vrienden hoorden ik getallen tot 3 a 4 maanden voor hun album klaar was) en het resultaat was schitterend.
Dit album geeft een perfect beeld van onze mooiste dag van ons leven en durven
we met trots aan iedereen te laten zien.

Voor iedereen die zeker wil zijn van een perfecte reportage met het grootst
mogelijke oog voor detail raden wij Anneke Verbakel ten zeerste aan.

Rob en Lynsey

Pluspunten: Meedenken, oog voor detail en vriendelijkheid
Verbeterpunten: geen


8,0 
Johan en Elise
Bruidsreportage in Rijswijk
13 september 2012 om 14:58

Op 16 mei 2012 heeft Anneke foto's gemaakt op onze trouwdag. Een paar weken vooraf hebben wij elkaar ontmoet en het programma doorgesproken en afgestemd wat wij leuk vinden en wat niet. Daarbij kwam Anneke al gelijk heel zelfverzekerd over en liet blijken dat zij veel ervaring heeft. Dit gaf ons een goed gevoel en wij wisten toen al gelijk dat het goed zat.

Op de dag zelf hebben wij trouwfoto's gemaakt in Clingendael. Anneke nam daarin goed de leiding en had creatieve ideeën. Anneke heeft ook het bruidsmeisje daarin goed betrokken. Op de rest van de dag heeft Anneke op onopvallende wijze schitterende en leuke foto's gemaakt van ons en van het gezelschap.

Zoals afgesproken had Anneke binnen de afgesproken termijn ons fotoboek af. Het resultaat is prachtig en voldoet zeker aan de verwachtingen. Wij zijn zeer blij met de foto's. Ook de bewerking van een aantal foto's in het fotoboek zijn geweldig.

Anneke, heel erg bedankt voor de foto's. Wij zijn er zeer tevreden over.

Johan en Elise

Pluspunten: Het fotoboek is prachtig, ook de bewerking van een aantal foto's in het fotoboek zijn geweldig
Verbeterpunten: Wij zijn er zeer tevreden over.


8,0 
Martijn en Annemarie Mes
De uiteindelijke foto's waren super mooi en van zeer goede kwaliteit!!
12 september 2012 om 19:04

Wij waren en zijn zeer tevreden over de fotoreportage die mevrouw Verbakel ons heeft geleverd!! Zeer professioneel en rustig kwam ze over!! iets wat je echt kan gebruiken op de mooiste dag van je leven; iemand die weet hoe het moet!!

De uiteindelijke foto's waren super mooi en van zeer goede kwaliteit!!

Wij raden mevrouw Verbakel dan ook ten zeerste aan!!

Martijn en Annemarie Mes

Pluspunten: Professioneel en rustig kwam ze over!! wat je echt kan gebruiken op de mooiste dag van je leven.
Verbeterpunten: alles perfect